Ανακτηση Δεδομενων

Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους όλων των εταιριών όπως Western Digital Seagate , Quantum , Conner , Maxtor , Ibm Toshiba , Hitachi & άλλα μαγνητικά μέσα usb stick , κάρτες μνήμης , κατεστραμμένα CD , DVD.Η Εταιρία μας

Η Εταιρία μας από το 1994 ασχολείται με την ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους και άλλα μαγνητικά μέσα. Μέχρι σήμερα με την τεχνογνωσία και την πολυετή πείρα που απέκτησε έχει βοηθήσει πάρα πολλές εταιρίες , δημόσιους οργανισμούς και ιδιώτες να ξαναβρούν τα αρχεία τους που θεωρούσαν χαμένα.

Το προσωπικό μας αποτελείται από έμπειρους ηλεκτρονικούς μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στους υπολογιστές και ειδικά στα μαγνητικά μέσα.

Ο εξοπλισμός μας ειναι υπερσύγχρονος και ανανεώνεται άμεσα με την εμφάνιση νέων τεχνολογιών στην διεθνή αγορά.

Οι νέες μας εγκαταστάσεις που ολοκληρώνονται σε λίγους μήνες, είναι ιδιόκτητες με ειδικά διαμορφωμένους χώρους κενού αέρος επιπέδου 100 ( clean room class 100 ) για το άνοιγμα των σκληρών δίσκων.Υπηρεσίες

Ανάκτηση απο Μαγνητικά μέσα
Οπως σκληροι δίσκοι, usb stick, κάρτες απο φωτ. μηχανές, RAID δίσκους.
Αρχεία απο φθαρμένα CD DVD
Ανακτούμε αρχεία απο φθαρμένα και γρατζουνισμένα CD DVD.
Εύρεση χαμένων password
Εύρεση χαμένων password απο κλειδωμένα αρχεία και συσκευές.
Οριστική διαγραφή δίσκων
Διαγράφουμε οριστικά τα αρχεία σας απο σκληρούς δίσκους με ειδικά προγράμματα.
Λειτουργικά συστήματα
Windows , linux , novell , mac , unix.
Χρόνος αποκατάστασης
Ο χρόνος αποκατάστασης εξαρτάται απο την βλάβη . Ενημέρωση έχετε μέσα σε 2 εργάσιμες ημέρες.


Χρέωση

Ο διαγνωστικός έλεγχος κοστίζει 15€ για σκληρούς δίσκους & 5€ για stick
Μόλις ελέγξουμε τον δίσκο ή κάποιο άλλο μαγνητικό μέσο που θα παραλάβουμε θα σας ενημερώσουμε για το κόστος και εάν συμφωνείτε θα προχωρήσουμε στην ανάκτηση. Εαν δεν συμφωνήσετε με το κόστος έρχεστε να παραλάβετε τον δίσκο σας.


Οδηγίες

Σε περίπτωση που ο σκληρός σας δίσκος αρχίσει και κάνει περίεργους θορύβους η πάψετε να έχετε επικοινωνία μαζί του κλείστε αμέσως τον υπολογιστή απο το ρεύμα και μη προσπαθήσετε τίποτα γιατι μπορει να χειροτερέψει η κατάσταση του δίσκου.
Επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρία μας στο 210 9945259 ή μια αντίστοιχη εταιρία που να είστε σίγουροι οτι μπορεί να σας βοηθήσει.

Σε περίπτωση που σβήσετε κατα λάθος τα αρχεία σας η δημιουργηθεί πρόβλημα απο ιούς τερματίστε κανονικά τον υπολογιστή σας και επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9945259 η στείλτε sms όλο το 24ωρο στο 693 819 8249 και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας Επικοινωνήστε μαζί μας

Κέντρο Έρευνας & Ανάκτησης

Πλαταιών & Παλαμά Ιπποκράτειος Πολιτεία

Παράδοση & Παραλαβή

Πολεμιστών 11 Αργυρούπολη 16452

Copyright(C) 2010 powered by C-TEC Hellas

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας :

Phone: 210 9945259

sms 693 819 8249

E-mail: info@datasearch.gr

 

Τηλ: 210 9945259
sms 693 819 8249
E-mail: info@datasearch.gr